07 iulie 2021

Energia e superputerea ta! Distributie Oltenia da startul inscrierilor in programul Uncenic Electrician pe platforma www.ucenicelectrician.ro si in liceele partenere, acum si in judetul Olt

In perioada 5 – 14 iulie, respectiv 30 iulie – 3 august 2021, proiectul Ucenic Electrician deschide portile unei noi generatii, inclusiv in judetul Olt – completand lista celor 7 judete partenere care formeaza inima Distributie Oltenia. Indiferent de judetul din care proveniti, puteti face primul pas pentru inscriere printr-un singur click, accesand noua platforma a proiectului si completand formularul disponibil pe link-ul https://ucenicelectrician.ro/contact/.

30 iunie 2021

Anunt important pentru elevii de gimnaziu: primul pas pentru inscrierea in programul Ucenic Electrician se face printr-un singur click, pe noua platforma www.ucenicelectrician.ro

Distributie Oltenia lanseaza platforma www.ucenicelectrician.ro, cartea de vizita a proiectului cu acelasi nume si invita tinerii sa experimenteze meseria viitorului intr-o noua lumina, una digitala. 

06 Mai 2021

Distributie Oltenia lanseaza Clubul de Practica, o noua superputere disponibila celor aproape 300 de Ucenici Electricieni

Pornind de la sursele care ne aduc energie, Asociatia ROI, Fundatia Progress si 7 dintre cei mai tineri angajati Distributie Oltenia au preluat rolul de supereroi pentru generatia viiitorului. Misiunea de a-i sustine pe tinerii Ucenici se va concretiza sub forma unui Club de Practica, prin care elevii sa continue sa-si dezvolte superputerile care definesc aceasta meserie indispensabila pentru societate.

22 Martie 2021

#UcenicElectricianlafeminin – mai mult decat un slogan, o realitate pe care o construim

Distributie Oltenia lanseaza #UcenicElectricianlafeminin si organizeaza primul eveniment pentru incurajarea participarii femeilor in domeniul energetic. Ucenic Electrician isi continua misiunea de a modela viitoarele generatii de profesionisti din domeniu, contribuind la cresterea diversitatii in industria energiei. Sub emblema #UcenicElectricianlafeminin, ne propunem sa conturam un model autentic de diversitate pentru generatia tanara, punand in lumina vocile si contributiile femeilor din domeniu.

09 Februarie 2021

Proiectul #UcenicElectrician creste, iar inima Distributie Oltenia este in sfarsit intreaga!

Programului Ucenic Electrician, infiintat de operatorul Distributie Oltenia in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Teleorman si Valcea ii lipsea o mica parte pentru a se considera complet: judetul Olt. Astfel, incepand cu anul scolar 2021 – 2022 inima Distributie Oltenia devine intreaga, reusind sa se extinda in toate judetele in care operatorul isi desfasoara activitatea si are nevoie de colegi noi. La dispozitia tinerilor care se pregatesc pentru clasa a 9a si doresc sa faca performanta in acest domeniu se pun la bataie 24 de locuri, iar primul pas pe care ei trebuie sa-l faca este sa se inscrie.

01 februarie 2021

Burse neintrerupte, ateliere de dezvoltare personala si internship in programul #UcenicElectrician 2020

Ca intotdeauna, echipa Distributie Oltenia ramane un suport permanent comunitatii locale si mai ales activitatilor pe care le incepe alaturi de aceasta.

  • Operatorul Distributie Oltenia si-a dotat cei aproape 300 de elevi inscrisi in programul #UcenicElectrician, dar si cadrele didactice care fac parte din proiect din judetele AG, DJ, GJ, MH, TR si VL cu cate o tableta pentru a putea fi cat mai aproape de o normalitate digitalizata.
  • Procesul de invatare a continuat neintrerupt: elevii au continuat sa primeasca bursele de performantã si sa participe la ateliere de dezvoltare personala.
  • O noua editie de internship platit se apropie de final: dintre cei 19 Electricieni Junior selectati, 2 dintre ei au fost deja angajati in judetul Gorj.