Demarat in 2016, programul Ucenic Electrician si-a propus sa formeze o noua generatie de electricieni. Am avut sansa sa fac parte din echipa care s-a apucat de lucru de la “zero“, de la amenajarea laboratorului si pana la redactarea planului de dezvoltare. Ce a urmat? Ore de teorie predate la scoala, ne-am intalnit de sute de ori la orele de practica, in teren, am organizat pentru ei ateliere de dezvoltare personala, excursii, i-am luat cu noi la concursuri, i-am ajutat sa-si faca proiectele de final de an, sa parcurga programul de internship si incepand de anul trecut, pe cei mai buni, i-am facut colegii nostri.

Alexandru Popescu
mentor Distributie Oltenia

Am crescut inconjurata de povesti privind sistemul energetic de distributie, tatal meu fiind electrician la centrul de distributie urban Slatina. Toate acestea mi-au intarit dorinta si convingerea de a continua in acest domeniu, de a acumula noi cunostinte si de a face “lucrurile sa se intample”. Consider ca urmatorul motto este cel mai potrivit pentru a evidentia pozitia pe care o am si o voi avea intotdeauna in fata oamenilor pe care ii intalnesc: Valoarea unui om rezida in ce da el, nu in ceea ce este capabil sa primeasca (Albert Einstein).

Cosmina Mitrica
mentor Distributie Oltenia

O zi de internship arata de fiecare data ca o noua aventura, probleme noi care trebuie rezolvate, oameni noi pe care ii intalnim mereu. Imi place foarte mult momentul in care ma urc in masina de interventie.

Marius Gabriel
absolvent judetul Arges

O zi de internship incepe cu verificarea tabletei si a sarcinilor din acea zi. Momentele preferate sunt atunci cand apare ceva nou, iar colegii cu experienta ma indruma si imi explica pentru ca eu sa pot deveni cat mai bun.

Ionut Florin
absolvent judetul Gorj

Ucenic Electrician este un proiect de suflet, cu un real succes in randul absolventilor de scoala generala. Sunt mandru sa ajut la formarea viitoarei generatii de specialisti in domeniul energiei.

Marian Tomescu
mentor Distributie Oltenia

Ca mentor al acestui proiect, sper ca pasiunea mea sa-i ajute pe micii electricieni sa faca parte din familia Distributie Oltenia. Prin activitatile noastre, am facut ca imposibilul sa devina posibil si sunt sigur ca si pe viitor vom lasa domeniul energiei pe cele mai sigure maini.

Ionut Tanasie
mentor Distributie Oltenia

Sunt mandru ca pot sa impartasesc din experienta si cunostintele acumulate pe parcursul celor 25 de ani de activitate in domeniul distributiei de energie electrica si sunt onorat sa fac parte din echipa Ucenic Electrician pentru a contribui la pregatirea generatiei urmatoare de electricieni.

Ion Anghel
mentor Distributie Oltenia

Sunt onorat sa fac parte din acest proiect si sa pot impartasi experienta mea si lectiile pe care le-am invatat de-a lungul carierei, care, sper sa motiveze si sa ajute la dezvoltarea profesionala a tinerilor, la depasirea limitelor si la pregatirea pentru un viitor in continua schimbare, in special in sectorul energetic.

Cosmin Ghita
mentor Distributie Oltenia

Dorinta mea din prima zi cand am calcat in cadrul acestei companii a fost sa invat atat de mult incat sa ajung sa ajut si eu la randul meu in egala masura. Iata ca dorinta s-a implinit. Ma bucur sa fac parte din aceasta familie si sunt sigur ca impreuna vom deveni din ce in ce mai buni.

Ciprian Cepleanu
mentor Distributie Oltenia

Ucenic Electrician este un proiect, in cadrul caruia, alaturi de conducerea Liceului Tehnologic nr. 1 Alexandria, am participat, in calitate de mentor, la pregatirea viitoarei generatii de electricieni profesionisti. Cu sprijinul cadrelor didactice si al colegilor din Distributie Oltenia, aducem meseria viitorului mai aproape de tinerii care isi doresc sa faca performanta in domeniu.

Claudiu Rusanu
mentor Distributie Oltenia

Sunt mandru ca pot sa fiu alaturi de elevii din programul Ucenic Electrician inca din anul 2016 si sa contribui la evolutia tinerilor specialisti care vor scrie viitorul in energie.

Adrian Bratulescu
mentor Distributie Oltenia