TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI UCENICELECTRICIAN.RO

Pentru utilizarea site-ului va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii. Acestea sunt regulile cu caracter general aplicabile site-ului ucenicelectrician.ro („Site-ul”).

 

I. OPERATOR

Distributie Energie Oltenia S.A., societate pe actiuni administrata in sistem dualist, cu sediul in Craiova, str. Calea Severinului nr. 97, parter, etajele 2,3,4, judetul Dolj, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/148/2002, avand Cod Unic de Inregistrare: 14491102 („DEO” sau „Operatorul”) este titularul si operatorul Site-ului.

II. CONDITIILE SI CONSECINTELE UTILIZARII SITE-ULUI

Orice element de continut utilizat in cadrul Site-ului, precum marcile inregistrate, logo-urile, imaginile, textele, elementele grafice, materiale audio, animatii, articole si toate celelalte materiale prezentate in cadrul acestora, apartin in exclusivitate DEO si/sau partenerilor sai. De asemenea, toate programele software si tehnologiile utilizate, oferite sau implementate pe sau prin intermediul Site-ului sunt proprietatea DEO sau a licentiatorilor sai si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor si de alte legi aplicabile.

Utilizatorii au permisiunea de a utiliza toate aceste materiale numai pentru a accesa Site-ul. Aceste materiale nu pot fi copiate, dezasamblate, modificate, reproduse, publicate pe alte website-uri sau in orice mediu computerizat legat in retea, utilizate in scop public, incadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate in orice forma, de catre nicio persoana, fara acordul prealabil scris al DEO.

DEO ofera utilizatorilor sai o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea, printa sau descarca orice material de pe Site, exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu conditia pastrarii in materialele descarcate a tuturor mentiunilor privind drepturile de autor si a altor elemente privind proprietatea intelectuala existente in documentele originale – fara alterarea acestora.

Utilizatorul declara si intelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale DEO, partenerilor sau tertilor parteneri afiliati ai acestora si va atrage exercitarea de catre acestia a tuturor remediilor legale.

DEO nu raspunde pentru functionarea continua a Site-ului, compatibilitatile dintre acestea si aplicatiile folosite de utilizatori si nici pentru folosirea acestora prin mijloace si metode frauduloase/abuzive de catre orice persoana.

DEO nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor externe ce sunt transmise de la reteaua utilizatorului Site-ului, prin Internet, in vederea accesarii si utilizarii Site-ului. Site-ul este disponibil prin intermediul Internetului – retea ce nu este sub controlul direct sau indirect al DEO.

Utilizatorului ii este interzis sa foloseasca si/sau sa permita vreunei terte persoane sa foloseasca Site-ul pentru scopuri imorale sau ilegale.

Utilizatorul este direct responsabil pentru toate actiunile si erorile sale care conduc la pierderi materiale si/sau prejudicii de orice fel, pentru sine sau pentru terti, indiferent daca a actionat cu intentie, din neglijenta sau din imprudenta.

Utilizatorii care afecteaza securitatea sistemelor sau retelelor sau care atenteaza la integritatea acestora vor suporta consecintele (penale sau civile) stabilite de normele legale aplicabile.

DEO va depune toate diligentele si eforturile pentru ca Site-ul sa functioneze la parametri optimi pentru a transmite utilizatorilor toate datele si informatiile actualizate. Totusi, DEO nu garanteaza ca Site-ul nu contine erori sau ca functioneaza permanent la parametri optimi, astfel ca DEO nu va fi legal responsabil pentru vreo inadvertenta sau informatie eronata prezentata in Site, insa va intreprinde toate actiunile necesare pentru remedierea cu celeritate a oricaror eventuale erori, la solicitarea oricarui utilizator.

III. LEGISLATIE APLICABILA

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati/e de legile din Romania.

Site-ul pot fi accesat de oriunde de pe teritoriul Romaniei, dar si din afara acestui teritoriu (i.e., din alte state), in masura in care conditiile tehnice o permit. DEO nu garanteaza in niciun fel compatibilitatea continutului Site-ului si/sau Termenilor si Conditiilor cu legislatia aplicabila in statul de unde se face accesarea de catre utilizator (inclusiv in ceea ce priveste prevederile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala).

IV. DATE DE CONTACT. PLANGERI SI SESIZARI

Orice utilizator poate depune o sugestie, o plangere si/sau o sesizare cu privire la utilizarea acestui Site.

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile vor putea fi depuse via e-mail la adresa […]@distributieoltenia.ro

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile transmise DEO vor include numele, prenumele, precum si numarul de telefon, si/sau adresa de e-mail (la alegerea utilizatorului) la care acesta doreste sa primeasca raspuns de la DEO.

Plangerile si/sau sesizarile vor fi analizate de catre Distributie Energie Oltenia S.A. si vor primi raspuns in termen de maximum 30 de zile de la primirea acestora.

Utilizatorii confirma ca au citit si accepta Termenii si Conditiile de mai sus. Utilizarea Site-ului implica acceptarea in totalitate a acestor Termeni si Conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile mentionate, va rugam sa nu folositi Site-ul.

V. DISPOZITII FINALE

DEO poate, in orice moment, sa revizuiasca Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului. Continuarea utilizarii Site-ului va fi considerata ca o acceptare implicita a acestora din partea utilizatorului.

DEO recomanda utilizatorilor sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile inainte de orice utilizare a Site-ului pentru a lua la cunostinta varianta actualizata a acestora.