PARTENERI

Adrem

Adrem capteaza esenta companiilor Adrem Engineering, Adrem Invest si Adrem Link si are menirea de a valorifica potentialul tehnologic si creativitatea angajatilor in scopul eficientei energetice si dezvoltarii sustenabile. De 30 de ani, ofera clientilor produse, solutii si servicii dedicate domeniului energetic.

Energobit

EnergoBit ofera o gama completa de servicii precum audit energetic si proiectare tehnica, fabricarea de echipamente electrice (de medie si joasa tensiune), servicii de antreprenoriat general, mentenanta si operare si dezvolta proiecte energetice atat pe piata autohtona, cat si in strainatate, furnizand solutii energetice inovative si durabile, perfect adaptate cerintelor specifice ale clientilor.

S.C. Comranado S.R.L

S.C. Comranado S.R.L. a fost infiintata in anul 1992, in Craiova, avand ca obiect de activitate instalarea masinilor si echipamentelor industriale, precum si service-ul pentru electronica industriala. Compania are ca target principal afirmarea prin calitatea serviciilor oferite, asigurandu-se constant de atingerea acestuia prin colaborarea stransa cu beneficiarii, solutionand corect si prompt solicitarile acestora.

ELCO Tg-Jiu

Elco Targu Jiu – Compania infiintata in jurul anilor 1960 si redenumita in 1992 ca S.C. Electroconstructia ELCO S.A. Targu Jiu  a avut si are ca obiect de activitate proiectarea si executia instalatiilor electrice 0,4 – 110 kV. De-a lungul timpului, colaborand cu cei mai buni furnizori de aparataj electric, beneficiind de o capacitate tehnica si financiara deosebita, precum si de o valoroasa echipa de specialisti, ELCO Targu Jiu a reusit proiectarea si executia unor lucrari de mare complexitate. Principalul obiectiv este preocuparea constanta a companiei in cresterea calitatii serviciilor prestate, prin implicarea tuturor angajatilor.

ALM Power Group

ALM Power Group – este furnizor de top in Proiectarea si Executia instalatiilor electrice, inclusiv solutii la cheie pentru Sisteme Fotovoltaice. 

Fundatia Noi Orizonturi

Fundatia Noi Orizonturi are un istoric de 20 ani in educatia pentru transformare, oferind programe de dezvoltare personala si de construire de abilitati de viata care au ajuns la peste 50.000 de copii si tineri. Fundatia a format in programe de lunga durata peste 1.500 de profesori, lucratori de tineret, care au infiintat si condus peste 300 de Cluburi de Initiativa Comunitara IMPACT in Romania. Fundatia Noi Orizonturi este lider de tabere de educatie prin aventura, conducand programe de vara, in care, de-a lungul celor 20 de ani, peste 15.000 de tineri au trecut prin activitati provocatoare, intarindu-si caracterul si increderea in propriile forte. Mai multe informatii despre Fundatia Noi Orizonturi sunt disponibile pe www.noi-orizonturi.ro.

The Duke of Edinburgh’s International Award

The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul global al programelor de tineret, destinat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-24 ani. Indiferent de mediul de provenienta, contextul economic sau social al tinerilor, programul aduce o imbunatatire reala in viata lor si le ofera sansa sa exceleze si sa fie recunoscuti la nivel international pentru acest lucru.
Sprijinit si recunoscut de Familia Regala Britanica cu ASR Principele Edward ca Presedinte al Fundatiei internationale, programul Award este disponibil tinerilor din Romania, sub patronajul Majestatii Sale Margareta, Custode al Coroanei romane, inca din 2013, implicand peste 10.000 de tineri si 2000 de adulti voluntari. Programul aduce impreuna cunostinte noi, distractie si natura, astfel incat fiecare tanar are parte de experiente memorabile si dezvoltare de abilitati de viata care vor fi de ajutor in viitor, atat in viata profesionala, cat si in viata personala.

Fundatia Progress

Este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 1996 in Bistrita (judetul Bistrita-Nasaud). Fundatia piloteaza initiative locale in domeniul educatiei/formarii, (e-)incluziunii si dezvoltarii comunitare pe care le scaleaza apoi, la nivel national, drept bune practici, inovatoare si de impact. Folosim bibliotecile publice ca hub-uri (puncte focale) de invatare pe tot parcursul vietii si centre de inovatie sociala pentru a ajunge la orice grup social, in special la cele marginale.

Viziunea Fundatiei Progress este ca „frumusetea sta in lucruri mici”, ceea ce inseamna ca activitatile sau interventiile punctuale pot avea un mare impact asupra oamenilor si a comunitatilor. De aceea motto-ul programelor fundatiei este „Prin pasi mici, salturi uriase”. Progresul copiilor si adultilor cu care lucram creste pe masura ce dezvolta noi competente si devin activi in propriile comunitati. Lucrurile de care au nevoie sunt increderea si accesul la resurse de dezvoltare.

 

Liceul Tehnologic Astra Pitesti

,,PER ASPERA AD ASTRA”- ”Pe cai anevoioase (se ajunge) la stele”

Liceul Tehnologic Astra Pitesti este o unitate de invatamant care ofera servicii educationale de calitate pentru a forma elevi cu mijloace didactice moderne si eficiente, in prezenta unor cadre didactice specializate. Viziunea dupa care ne proiectam activitatea este: “Impreuna pentru viitor, prin calitate, eficienta, profesionalism, catre noile tehnologii impuse de dezvoltarea tehnologica, alaturi de parteneri puternici!”

Ne bucuram de implicarea noastra in proiecte educationale, sprijinite de agenti economici care faciliteaza formarea unui orizont cultural si tehnologic, concomitent cu dezvoltarea unor competente si abilitati vitale pentru viitorul tinerilor de maine.

Liceul Energetic Craiova

Colegiul Tehnic Energetic Craiova are o traditie de peste 50 de ani, fiind prima scoala de invatamant cu specializari in energetica din Oltenia.

De pe bancile Colegiului rezulta in fiecare an personal calificat si specializat pentru zona Olteniei, prin profiluri de actualitate, profiluri de mare cautare pe piata muncii. Unitatea scolarizeaza in medie 950 de elevi (invatamant primar, gimnazial, liceal, profesional, scoala postliceala) in domenii de interes: electronica si automatizari, electric si profil sportiv.

Colegiul Tehnic Energetic Craiova urmareste asigurarea unui invatamant deschis, flexibil, capabil sa asigure pregatirea profesionala a elevilor la standarde ridicate, astfel incat sa se integreze socio-profesional pe piata muncii din Romania, date fiind oportunitatile existente si resursele umane si materiale de care va dispune tara in urmatorii ani.

Liceul Energetic Targu-Jiu

“Nu sunt pierdute decat acele batalii pe care nu le incepi niciodata” (Mircea Eliade)

Institutia reprezinta unul din liceele de referinta ale judetului Gorj, recunoscut atat pe plan local, cat si national, in special prin performantele obtinute la Olimpiadele Scolare judetene si nationale si la Concursurile pe Meserii.
Liceul Energetic are ca obiectiv formarea de forta de munca calificata pentru domeniile electronica si automatizari, electromecanica, electric si mecanic iar oferta de scolarizare a unitaţii noastre raspunde atat cerintelor beneficiarilor directi – elevii -, cat şi cerintelor beneficiarilor indirecti – parinti, agenti economici, comunitatea locala.

Rezultatele obtinute de-a lungul timpului confirma excelenta promovata ca obiectiv al pregatirii elevilor, sustin munca depusa de cadrele didactice si corespund cu misiunea si viziunea scolii asumate.

Liceul Tehnologic Nr. 1 Alexandria

Placerea cu care iti faci meseria se reflecta in munca ta, rezultatul fiind un lucru bine facut. (Aristotel)

Liceul Tehnologic Nr. 1 a fost infiintat in anul 1973, devenind o institutie reprezentativa pentru invatamantul tehnologic si vocational din judetul Teleorman. Liceul isi propune ca, prin oferta educationala, adecvata pietei fortei de munca, sa asigure competentele profesionale specifice.

Pentru clasele de la filiera tehnologica, liceul beneficiaza de dotarea necesara, cadre didactice calificate si un parteneriat traditional cu unitati economice din oras, dar si din regiune, cu care incheiem in fiecare an contracte pentru realizarea stagiilor de practica. Institutia noastra scolara raspunde atat nevoilor de formare prin invatamantul liceal (nivelul 4 de calificare), cat si prin cel profesional si tehnic (nivel 3 de calificare), in domeniile Mecanica, Electric, Servicii si Economic.

Intr-o societate tehnologizata si dinamica, Liceul Tehnologic Nr. 1 Alexandria trebuie sa fie scoala care asigura accesul la educatie, in mod echitabil, in scopul atingerii performantei individuale şi colective, in domenii de pregatire corelate cu cerintele pietei fortei de munca.

Formam cetateni activi si responsabili, capabili sa invete pe tot parcursul vietii, pentru construirea unei cariere adaptabile.

Liceul de Transporturi Auto Drobeta Turnu-Severin

Cu o istorie de peste 100 de ani, Liceul de Transporturi Auto este o institutie de invatamant preuniversitar cu o valoroasa traditie in pregatirea tinerilor in meserii si specializari din domeniul transporturilor auto.

Adaptandu-se in mod firesc cerintelor societaţii de maine şi promovand o dezvoltare sustinuta şi conforma realitaţilor europene, viziunea Liceului de Transporturi Auto se poate exprima astfel: acces la educatie pentru toti elevii, performanta, cadre didactice motivate, colaborare, cooperare, toleranta, deschidere.

Traditia si rezultatele au poziionat scoala noastra in randul comunitatii, devenind cunoscuta, apreciata si aleasa de tinerii care au nevoie de educatie si de dobandirea unor competente tehnice care sa le asigure accesul pe piata muncii din Romania si din Uniunea Europeana.

Liceul Tehnologic “Ferdinand I” Ramnicu Valcea

Liceul Tehnologic “Ferdinand I” Ramnicu Valcea raspunde cerintelor de dezvoltare sociala si profesionala a tinerilor din zona judetului Valcea si nu numai, oferta scolara curenta cuprinzand calificari de nivel profesional, liceal si postliceal din profilul tehnic – domeniile electronica şi automatizari, electric, mecanica, construcţii si lucrari publice, precum si calificari / specializari din filiera teoretica – profil real si vocationala – profil sportiv.
Viziunea scolii noastre, “Pregatiti pentru viitor prin educatie de calitate, la standarde europene”, exprima rolul esential pe care scoala noastra il urmareste. Pregatim elevii pentru a-si insusi obiceiuri precum disciplina, motivatia si disponibilitatea catre invatare, oferindu-le un invatamant de calitate, cu obiective educationale valoroase. Prin educatia de care beneficiaza, elevii nostri isi dezvolta competente esentiale pentru a reusi in plan social si profesional.

Liceul Tehnologic “Alexe Marin” Slatina

Liceul Tehnologic “Alexe Marin” are urmatoarele niveluri de invatamant:

  • liceal cu clasele IX – XII – invatamant de zi;
  • liceal cu clasele IX-XIII – invatamant seral;
  • profesional dual / profesional cu durata de 3 ani;
  • postliceal, scoala de maistri.

MISIUNEA SCOLII: scoala noastra asigura un act educational de calitate, bazat pe profesionalism si egalitate de sanse, in vederea dobandirii de competenţe, in formarea de cetaţeni europeni.

VIZIUNEA SCOLII: educatia, munca si perseverenta asigura succesul.